maandag 13 februari 2012

Hoofddoek, keppel of geblondeerd.

Het hele land is in rep en roer. De nep blonde god der alle Vikingen heeft gesproken. Hij vindt het niet gepast dat de Koningin der Nederlanden als zij op staatsbezoek in de VAE is bij het bezoeken van een moskee haar hoofd bedekt. Waarom niet? Doet zij niet juist wat de PVV wil van mensen: zich aanpassen aan de zeden van een ander land. Begrijp het niet want de heer Wilders doet daar juist in grote maten aan mee door zijn haar te blonderen en zo als een echte Arische Nederlander door het leven te gaan.
Zijn Nederlanders nog wel een Arische ras? Volgens mij is dat verleden tijd als de eerste Romeinen zich hier aandienen en sommige Romeinen kinderen maken bij de Germaanse vrouwen.
Nederland is een land van vermenging van verschillende rassen en culturen. Op de eerste plaats niet zo omdat er mensen in Nederland kwamen wonen maar meer nog omdat men de wereldzeeën verkenden en in afgelegen oorden vrouwen zwanger maakten. Sommige deden hun plicht en namen deze vrouwen mee naar Holland terug en nog meer vonden dat een last en lieten die vrouwen zonder enig middel van bestaan achter in hun thuisland. Wij waren een fijn volkje, Calvinistisch maar waar het om andere rassen ging telde dat niet mee. Aanpassen aan een andere cultuur? Vergeet het maar, de Nederlander legde zijn cultuur op aan anderen. Wel zo handig hoefde je de taal niet te leren.
De PVV vindt dat mensen die de Islam aanhangen hier niet horen en kijken op deze mensen neer als een in PVV ogen minderwaardig ras. We hebben allemaal gezien tot welke excessen dit kan leiden. Denk aan de politionele acties in Indonesië en wat denkt de PVV en speciaal de heer Wilders over de vernietigingskampen als Auschwitz? Ook Bosnië en de strijd in Sudan? Hier hoort men van te leren en zich te beraden om de dingen die men zegt niet in dit rijtje thuis te laten horen. Helaas is het zo dat een aantal mensen die deze beweging aanhangen er zo over denken.
Tja een beweging die leeft en draait op onderbuikgevoelens en haat zaaien. Hun leiders abjecte ideeën over hoe men met Nederlanders van buitenlandse afkomst of asielzoekers moet omgaan. Sommige van de mensen die zijn beweging aanhangen maakt er geen punt van om mensen te bedreigen en het achteraf zo te draaien dat zij de onschuld zelve zijn en de andere partij het allemaal doet. Uitlokking heet zoiets volgens mij.
Uiteindelijk kan het mij geen bal schelen of iemand een hoofddoek, Keppel, Indianen-tooi of een pet draagt, waar het mij omgaat is wat voor mens er onder zit. Ken mensen met voor deze maatschappij goed gekeurde kleding. Mooi pak met wit overhemd en stropdas, het haar keurig geblondeerd achterover gekamd, een toonbeeld van de nette Hollander. Helaas, voor mij is deze persoon niets anders dan een treurig hoopje mens, waarschijnlijk afgewezen door zijn Indonesische afkomst en Hollandse afkomst. Tja wat doe je dan? Je sluit je aan bij een ander volk waarmee je lekker gevoelens kan delen over afgewezen worden. Het zogenaamde ik ben zo zielig en krijg ook nooit wat. Accepteer wie je bent en je leven zal een stuk leuker en aangenamer zijn en niet zo verbitterd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten