donderdag 16 februari 2012

HaatzaaiersZe komen in alle soorten, maten en kleuren en laten zich uit over andere rassen, volkeren of bevolkingsgroepen of het niets is. Ze dreigen, schelden en weten de media vaak heel goed te manipuleren. Haat zaaien, haat tegen je buurman omdat hij links of rechts is, haat tegen bevolkingsgroepen omdat ze de Islam aanhangen of uit Polen komen. Wat op het moment ook heel 'in' is, haat tegen joodse mensen. “De Jood” die niet deugd en het kapitaal beheerst: hebben we dat al niet eens eerder gehoord? Of de Islamiet die vrouwen wil stenigen en homo's van de toren wil gooien.

Neem nou de Polen die 'ons' werk afpakken volgens sommige pvv aanhangers. De laatste zijn trouwens over het algemeen mensen die niet eens er over willen denken om dit werk te doen. Over het algemeen goedwillende mensen die hier naar toe komen om te werken omdat er voor hen in hun land geen werk is. Oké, geef toe er zijn er die zuipen en rotzooi maken maar doen veel Nederlanders dat ook niet. Een voetbalwedstrijd die uitdraait op een waren veldslag en dat heeft niets met werk te maken maar met zuipen en vechten.

'De Islamiet' ook zo iemand die de uitkering hier opvreet en eet uit de staatsruif. Pardon? Die is wel
mede door deze Islamieten gevuld. Ze zijn hier naar toe gehaald om het vuile werk voor ons op te knappen. Onze kindertjes moesten toch zo nodig doorleren, allemaal kleine intellectueeltjes die leefden in weelde omdat die ongeschoolde arbeider zijn rug moest breken voor onze welvaart. Deze horen te krijgen wat zij verdienen, alleen is dat nu afgenomen door die kleine intellectjes die hier nu de baas spelen en een ieder die anders denkt dan wat zij vinden, eruit willen gooien. Menig van die Islamieten zijn brave staatsburgers die hard werken en niet eens tijd hebben om iemand van de toren te gooien laat staan stenigen.

Dan hebben we nog de Joodse medeburger. Natuurlijk zijn er in die joodse gemeenschap veel die de staat Israël verafgoden en alles wat dit fanatieke regiem doet goed praten. Het is triest dat zij het er mee eens zijn dat de Palestijnen verdreven moeten worden en Wilders verafgoden als de nieuwe Messias. Als men denkt dat dit de algehele opinie van de joodse gemeenschap, of eigenlijk van alle joodse mensen is, dan heeft men waarschijnlijk nooit van “Een ander joods geluid” gehoord. Het verhaaltje dat alle joden rijk zouden zijn is een fabel.

Wat wel opvallend is: al die haatzaaiers verbergen zich achter een façade. Het kan een lange jurk zijn, een geblondeerde haardos, een Christelijk kruis of een zwarte hoed met een plaatselijk permanentje maar ze tonen zich niet met hun werkelijke gezicht. Waarschijnlijk niet omdat men dan in de gaten zou hebben dat het een stelletje schlemielen zijn die het in hun jeugd moeilijk gehad hebben. We moeten ze alleen niet onderschatten want ze zijn gevaarlijk niet om dat zij zijn wat zij zijn, maar omdat ze aantonen dat er nog veel racisme leeft onder de Nederlandse bevolking.

Ben van joods, Spaans, Duits, Braziliaans, Javaans, Bels en nog een beetje Turkse afkomst. Mocht men besluiten mij uit te zetten dan denk ik dat hun haat eerder over is dan te beslissen waar ze mij naar terug moeten sturen. Denk dat ik tot die tijd maar vast een wereldreis ga maken om te kijken waar ik wil gaan leven, als het hier echt tot een dictatorstaat komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten