zaterdag 12 oktober 2013

Volkert


Niet dat ik hem wil verdedigen of dat ik hem wil verheerlijken of dat het een wassen neus is dat V Pim heft vermoord nee absoluut niet. Het gaat er meer om date er weer met 2 maten gemeten wordt als het om justitiële eerlijkheid gaat. V. zou natuurlijk gewoon op proef verlof hebben moeten kunnen gaan tenminste als hij dat op dit moment ook zelf had gewild.
V. had gewoon in de anonimiteit op proef verlof kunnen gaan zoals dat ook gebeurt met Tbs'ers die er dan ook vaak nog eens het gebruik van make nom te ontsnappen. Nu was het excuus o.a. de veiligheid van V volgens meneer Teeven want V zou zwaar beveiligd moeten worden. Zwaar beveiligd tegen de ultra rechtse kliek van de partij die Pim zelf gecreëerd heeft natuurlijk want de bedreigers zullen ongetwijfeld ex ultra rechtse LPF-ers zijn zoals u ze ook wel kent op twitter. 

Dat Teeven deze beslissing heeft mogen nemen is natuurlijk helemaal absurd, Teeven ex lijsttrekker en lid van de LPF had deze beslissing gewoon aan de rechter moeten laten. Ook schijnen belangen van de familie Fortuyn ineens zwaar te wegen bij dit proef verlof, aan de familie van slachtoffers van TBS-ers die gewoon lekker op proefverlof gaan en dan de benen nemen wordt overigens geheel aan voorbij gegaan. 

Deze zaak stinkt verschrikkelijk naar klassenjustitie, V hoort gewoon dezelfde rechten te krijgen als ieder ander die hetzelfde vergrijp heeft begaan, of het moet op verzoek van V zelf zijn dat deze beslissing is genomen maar daar heeft Teeven niet een woord over gezegd dus dat kunnen we uitsluiten. Het blijkt dat publieke opinie ineens wel belangrijk is de publieke opinie over bezuinigingen wordt aan voorbij gegaan.

Dit is geschreven door @Appeltjeeitje1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten