maandag 6 augustus 2012

De Partij Van Vernederingen


Ze geven niet op en proberen te beledigen en af te zeiken waar zij maar kunnen. Ze schamen zich niet en smijten met de afgrijselijkste ziektes zonder enig blikken of blozen. Soms wil je ze hetzelfde wensen maar dankzij mijn innerlijke beschaving doe ik dat niet. Zo is mijn opvoeding niet geweest en heb altijd geleerd om mijn medemens te begrijpen, hoe moeilijk ook af en toe.

Wat ik niet kan begrijpen is fascisme of als het dan niet puur fascisme is dan zeker toch wel het flirten ermee. De bruinhemden denken dat alles geoorloofd is en zij gauw de macht in Nederland krijgen. Ze weten niet wat fascisme is want als zij in een fascistische staat zouden leven heb je niet de vrijheid van meningsuiting die zij nu hebben.

Het is triest om te zien hoe mijn mooie Nederland, ooit toonbeeld van mededogen in de jaren zeventig, verworden is tot een staat waar men andere mensen mag veroordelen vanwege ras of geloof. Onverdraagzaamheid brengen deze mensen, onderbuikgevoelens zijn het van jaloerse individuen die het niet hebben kunnen brengen tot een tevreden deelnemerschap aan deze maatschappij.

Ze zijn vooral actief op sociale media zoals twitter waar zij gehuld in de anonimiteit van valse namen andere mensen en hun meningen denken te kunnen beledigen. Gooien mensen hun adres of telefoonnummer in de openbaarheid en als een ware Gestapo eenheid proberen zij een schrikbewind te voeren. Soms heb ik het idee dat het mensen zijn die de aansluiting bij de gewone maatschappij op de een of andere manier niet gevonden hebben. Dit kan zijn door een tekort aan IQ of door een psychische aandoening die nog niet gediagnosticeerd is.

Moeten wij bang voor deze mensen zijn? Een volmondig ja van mijn kant omdat zij alles willen afstraffen wat voor deze mensen onaanvaardbaar is. Ze zijn gevaarlijk en hebben totaal geen respect voor andermans privé. Een van deze 'heren' haalde zelfs de landelijke pers met het volgende:

Op 28 september een Twitterbericht van een van deze heren aan Mevrouw Halsema, ex-politica van GroenLinks, waarin stond:
'Femke? Zal je toekijken als ik je dochtertje helemaal uit elkaar trek?'
Diezelfde dag berichtte hij 'Wie zal ik morgen de nek doorsnijden? Job Cohen of Alexander Pechtold?'
Hoe kan het zo zijn dat deze mensen kiezen voor een partij die de naam vrijheid hoog in het vandaal heeft staan? Is dit een goedkope verkoop truc? Volgens mij wel want van vrijheid is geen enkele sprake.

Bij een jonge producer NineGmusic die de muziek produceerde voor de Zangeres Rosa Ana werd doodleuk 'even' gevloekt met een van de gemeenste ziektes die er bestaat. Het liedje was geschreven door Rosa Ana voor haar dochtertje. Smakeloos!

Het kan zijn dat ik door dit te schrijven afgestraft ga worden door deze PVV aanhangers en ik niet meer in mijn blog kan komen. Dan is dat maar zo maar mijn vader heeft mij een heel belangrijke les mee gegeven in het leven|:Blijf altijd overtuigd van je mening en buig nooit voor niemand want dan raak je jezelf kwijt. Een man die veel geleden heeft in de Tweede Wereldoorlog en het fascisme aan den lijve heeft ondervonden. Toch gaf hij mij deze wijze raad wetend dat het gevaarlijk kan zijn.

Hieronder zet ik een linkje neer waarin u de 'conversatie' van dit soort mensen kunt lezen. Weet niet hoe het u vergaat maar als ik dit lees bekruipt mij een misselijkmakend gevoel. Dus recht uw rug en laat ons mooie land niet kapen door mensen die als hyena's in groepen op andere mensen jagen! Het is mij bekend dat men mij een muts, maf wijf of erger noemt maar op mijn beurt zeg ik: 'Will the real Slim Shady please stand up?'


Leest u dit eens rustig door en bekijk hoe men opereert!
http://www.scribd.com/doc/102082421/teun-pvv-1-5-aug-%E2%80%9912

13 opmerkingen:

 1. Heerlijk om die linkse tranen te lezen.

  PVV op 1 stop de linkse bloedzuigers! ALLEMAAL!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Een man die veel geleden heeft in de Tweede Wereldoorlog en het fascisme aan den lijve heeft ondervonden."


  hahahahahahahahahaha maak je geen zorgen dom kind. JIJ gaat het FASCISME aan den lijve ondervinden. Waar je al zo lang naar snakt komt naar jou toe. Wacht maar af. Maar dan deporteren wij jou wel eerst naar saudi Arabie om jouw obsessieve fascisme aan den lijve te ondervinden. STERF KANKERHOND STERF!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo praat en gaan pvv aanhangers dus met joden om, hoop dat het een eye-opener is voor de rest van mijn ras die 'per ongeluk' pvv stemmen. Dank u dat u zelf het bewijs geeft. Hier zwijgt de spreker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. PVV aanhangers zijn Joden, wat ben jij toch dom.

  Alleen die achterlijke vergelijkingen die jij in dat lachwekkend stuk hierboven maakt zeggen alles over jouw beperkte intelligentie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wouter,
   1)Bloedzuigers zijn jouw rechtse vriendjes
   2)De door jouw aangemerkte facistische saudi arabiers worden volop gesteund door het rechtse gajes alleen jij hebt dat nog niet helemaal door en dat zal wel komen door je domme haat die je hebt.
   3)Over intelegentie gesproken, bij het uitdelen daarvan stond jij vast als laatste in de rij.
   4) lachwekkend dat ben je natuurlijk zelf met je rare commentaar en je gescheld. Buiten dat bedreig je ook nog eens iemand die gewoon zijn mening schrijft op eigen Blog Maar het geeft in ieder geval duidelijk aan waarom rechts gevaarlijk is. Verder wens ik je veel succes met je verdere leven want dat zul je hard nodig hebben. Als je een reactie wilt geven mag je dat gerust doen je mag schelden zoveel je wilt want dat blijkt het enige te zijn waar je goed in bent!!

   Verwijderen
 5. Appeltje eitje "productions" hebben ze nu weer van stal gehaald. En altijd weer de wereld op zijn kop zetten. Jullie tuig bedreigen Wilders en zijn aanhangers de hele dag op Twitter, zaaien haat van hier tot Tokio en nu ga je opeens doen alsof jullie "bedreigd" worden? GEK is nog te genuanceerd om jullie mee te kwalificeren.

  Wat is "intelegentie"? Nederlands leren schrijven op een Marokkaanse school zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste woutertje,
   De enige die hier haat komt zaaien tot Tokio ben jij. Nee niet NL leren schriven op een Marokaanse school wel op een school waar Marokanen ook les kregen. Over GEK gesproken jij hebt je zelf zeker nog niet terug gelezen want anders zou je dat niet van iemand anders zeggen. Ik als tuig heb Wilders nog nooit bedreigd of iemand gezegt dat ie maar moet sterven dus als ik jou was zou ik je wijzende vingertje maar even in je eigen hol steken voordat je anderen begint de beschuldigen.
   Wilders natuurlijk een rechtse populist van de eerste orde die mannetjes zoals jij de kastanjes uit het vuur laat halen en voor zijn karretje spant. En Greet is natuurlijk een laffe hond met een grote stinkende haatzaaiende bek. Had zelfs niet eens het lef om mee te regeren, het regeren liet hij ook aan mannetjes over zoals jij die mannetjes waren zo blij dat ze NL naar de verdommenis konden helpen in een jaar tijd en jouw Greet stond erbij en keek er naar en liet zijn makkers daarna keihard vallen en dat zal hij ook met jou doen als hij soldaatje Wouter niet meer nodig heeft. Want zo zijn facisten als Greet die gebruiken mensen zoals jij en jij laat je natuurlijk maar al te graag misbruiken want je vind het wel lekker zo al die aandacht die je thuis waarschijnlijk niet krijgt van je vriend omdat hij je al zat is en je net zoals Greet gebruikt. Ik zou zeggen beste Wouter een fijn leven verder als soldaat van Greet en als facist.

   Verwijderen
 6. Wie is die dappere Wouter? Geen argument, geen enkel. Als de wereld draaiende moest gehouden worden door mensen als deze Woutertje konden we beter dood zijn, vrees ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Opvallend. De hazen zeggen nooit: "Ik ga er voor vechten", maar vertellen wat ze een ander wel zullen aandoen. Dat de ander simpelweg vanwege fatsoen of beschaving niet net zo hard terugmept, verbaal of fysiek, ontgaat hen. Tot ze het te erg maken en tegengeweld netjes en proportioneel wordt. Nee, ze ophangen doen we niet. Nette celletjes is veel fijner.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mensen zijn geen hazen. Ze hebben geld om aan wapentuig te komen en om menskracht voor hun karretje te spannen. En nee, niet opbergen. De ergste vorm van buitensluiten.
   Wat nu? Wist ik het maar...;-)

   Verwijderen
 8. jammergenoeg is het zo dat sommigen nog steeds niet door hebben wie of wat PVV stemmers zijn.

  Op een hoop smijten met fascsisten (en niet eerst even checken wat dat eigenlijk is), vergelijken met bruinhemden (en niet weten waar die mensen voor stonden.... sja, wat oet ik daar dan mee?

  http://www.radio1.nl/items/59553-onderzoeker-chris-aalberts-over-de-pvv-stemmer

  PVVers zijn niet dom. ja er zit uitschot tussen. Net als bij de SP, PvdA of welke andere partij ook.

  Jezelf als beter mens profileren zonder inhoudelijke argumenten lijkt me te sneu voor woorden. Vertel maar eens waarom.

  Een voorbeeldje maar om aan te geven hoe verdomd fout sommige mensen lijken te denken:

  PVV is niet tegen allochtonen. PVV is tegen dat uitschot wat last veroorzaakt en geld kost. Stuk genuanceerder. En opeens blijkt de gutmensch dat ook te denken "ja maar dat is iets waar ik het wel mee eens ben".

  Punt is, en dat hoor je in dat interview ook: PVV wordt met verkeerde argumenten en foute informatie weggezet als een bepaald type partij.

  Ik stel je de vraag -- wie is er nu eigenlijk stom, een PVV stemmer die weet waar het over gaat of een geindoctrineerd type wat geen zin heeft (?) om feiten naar boven te toveren?

  Bottom line - slecht stuk. Jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, ach, ach... Waar gaat het nu over? Over een rattenvanger die zonder blikken of blozen anderhalf miljard mensen tot potentiële extremisten verklaard omdat ze moslim zijn en over zijn volgelingen.
   En wie verklaart wie tot beter mens? Diezelfde rattenvanger... Onze joods-christelijke waarden (nadat de christelijke cultuur bijna alle joden uitgemoord had) is verre superieur. Zoiets is toch racisme, geen dom racisme, maar een uiterst perfide...

   Verwijderen
 9. Kijkt u even onder 'Wouter' en wat deze pvv aanhanger geschreven heeft.Volgens mij verklaart dit wat ik tegen de pvv aanhang heb. De pvv mag van mij standpunten hebben waar ik het niet mee eens ben maar dit soort reacties en manier van schrijven zet voor mij dit soort mensen in de hoek van laag allooi.Hij schrijft over mijn joodse vader op een manier waarvan ik moet aan nemen dat de pvv meer antisemiet is dan men zich kan indenken

  Ik leef in een democratie en mag mijn standpunten duidelijk maken net als u dat net de uwe wilt.
  Geef inhoudelijk antwoord op vragen en verlaag u niet tot ordinair en asociaal gescheld,
  Uw laatste opmerking toont weer wat een pvv aanhanger is, u wilt toch nog even na trappen.Wat mij betreft: Gaat uw gang want ik ben een democraat!

  BeantwoordenVerwijderen