maandag 13 februari 2012

Normen en waarden Nederland anno 2011 (Wetsverkrachting).

Als je in Nederland gevangenisstraf hebt gehad en daarna weer op vrije voeten komt is het heel erg moeilijk om weer werk te vinden. Mensen vergeven moeilijk en wijzen je na met de vinger. Je bent een veroordeelde, een crimineel en wanneer je meerdere keren een delict pleegt heet je zelfs een draaideurcrimineel.
Wij hebben hier wetten die bepaalde dingen verbieden zoals bijvoorbeeld een barman slaan als die je niet meer wil schenken wanneer je dronken bent. Men hoort zich aan die wetten te houden en een goed burger te zijn want als wij dat niet zijn dan lopen wij de kans om gestraft te worden. Onberispelijk burgerschap voor iedere Nederlander.
Het gekke is dat wij nu in een maatschappij leven die er naar het schijnt een dubbele moraal op na houdt. Een Nederlander, van Marokkaanse afkomst wordt door mensen veroordeeld als zijn de een barbaar die zich niet wil aanpassen aan onze normen en waarden en zichzelf uitsluit van onze ‘gezegende’ maatschappij als hij een misstap heeft begaan,. Daar tegenover, een lid van een politieke partij die zich in het verleden misdraagt heeft, of het zelfs nog presteert als vooraanstaand lid van een partij , zich te misdragen komt er mee weg. Sterker nog hij krijgt een riante beloning, waar wij, de belastingbetaler, voor op draaien. Is dit eerlijk? De Nederlander die de fout in is gegaan en heel vreemd, bruine ogen en haar heeft, die moet zijn hand ophouden bij de bijstand. Volgens mijn normen en waarden niet maar ik begin te geloven dat ik aan een soort van verstandsverbijstering lijd.
Het is in Nederland op het moment een zooitje ongeregeld en een ieder die een grote bek heeft en een niet al te buitenlandse naam kan maar roepen wat hij of zij wil. Ja, je kan het zelfs opklimmen tot in de tweede kamer en daar lekker gaan werken aan beleid om ons landje schoon en veilig te houden van allochtonen en meer van dat soort tuig. Lekker gewoon ordinair met een politiek sausje overgoten blanke misdaad. Het lijkt erop of dat wij op een glijdende schaal zitten waar in wangedrag van bepaalde mensen getolereerd en zelfs als onschuldige fouten worden afgedaan. Dit alleen zodat de politiek er niet onder zullen lijden en er geen problemen in de tweede kamer van komen.
Heb altijd tegen mijn zoon gezegd; Jongen doe goed je best op school want anders kom je nergens. Waarschijnlijk had ik het fout. Hij had altijd nog bij een foute partij kunnen gaan en zodoende flink zijn brood verdienen. Het is triest gesteld in ons landje en ik ben bang want stel je toch eens voor .
Je zal toch maar gearresteerd worden door Sander V. en verhoord door de heer H. Brinkman en vervolgens als straf in het leger moeten dienen onder de heer Lucassen. Begin spontaan te trillen en weiger nog iets te doen tot de heer P. de Vries langs komt en vervolgens laat ik me verdedigen door de heer B. Moskowicz.
Normen en waarden anno 2011 in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten