maandag 13 februari 2012

Het teken des (haken)-kruis

Mattheüs 7:15
Maar wacht u van de valse profeten, dewelke in schaapsklederen tot u komen, maar van binnen zijn zij grijpende wolven.
Heeft u ook zo genoten van het CDA congres? Al die Christelijke broeders die met de beste bedoelingen over hun donkere broeder moesten oordelen. Ze hebben zich als een Satan in bochten gewrongen om ten koste van wat dan ook hun hypocriete Christelijke gezicht te behouden. De barmhartigheid vierde hoogtij en zij hebben gebeden om wijsheid. Een partij die verworden is tot een aan het pluche vastgeplakte Christelijke schijnvertoning. De manier waarop ze met elkaar omgaan lijkt bijna op een sektarisch gebeuren. Dissidenten worden door de troep aangevallen en mogen de deur niet meer uit. Lou de palingboer had het niet beter gedaan. Hun leider loopt als een magere, iele teef achter de hielen van de PVV aan en doet van alles om de grote Arische leider te vriend te houden en is als een puppy zo blij als hem een croquet wordt toe geworpen. Christendom, in welke vorm dan ook bestaat niet meer en is uitgestorven. Een uitgeholde trieste vertoning geleid door een meneer op rode slofjes en jurk. Deze Christenen hadden zich kunnen laten zien als werkelijke uitdragers van hun geloof door mensen zoals Mauro, en nog een aantal andere jongens die als kind hier naar Nederland gekomen zijn, een verblijfsvergunning te verlenen. Nee ze dragen niet uit: Laat de kinderen tot mij komen, zoals hun grote voorbeeld volgens hun bijbel ooit gezegd heeft. Zij hebben hem verloochend nog voor de haan drie maal gekraaid had.

De blonde grote leider van de PVV heeft het goed gespeeld. Hij heeft het CDA de kastanjes uit het vuur laten halen en zich bijna verscholen in de banken van de tweede kamer. Normaal is zijn geblondeerde hoofd meerdere malen per week wel op een of ander medium te zien maar de afgelopen week was het gevaarlijk stil. Het lijkt bijna of hij met die andere " superleider " van de VVD heeft afgesproken: laten wij ons maar even heel stil houden zodat het ons geen stemmen kost. Uiteindelijk is het wel zo dat deze gedoogpartij geen asielzoekers wil toelaten. Hun denkwijze heeft eng veel weg van de manier waarop de nationaalsocialisten in de jaren 1930-1940 bezig waren. Het is de schuld van die "gelukzoekers" die ons maar uitvreten en die de schuld van alle ellende en crisis zijn. Nederland speelde in die jaren een glansrol door vanaf 1935 alleen nog goed bemiddelde joodse mensen binnen te laten. Dit zelfde speelt zich nu weer af, slechts mensen die bemiddeld zijn hebben hier geen probleem vooral wanneer zij geen islamitische godsdienst aanhangen. Als wij niet oppassen dan duurt het niet lang en gaan de grenzen hier volledig op slot voor mensen die een veilige haven zoeken. 

Het is gewoon om ziek van te worden. Mensen die de PVV ideologie aanhangen zijn wel de mensen, die over een tijd ook in een verzorgingstehuis door mensen met een Islamitische achtergrond, gewassen moeten worden en hun luier verschoond. Zien de mensen die PVV stemmen dan niet dat, terwijl zij naar de onzin luisteren die hun 'Wilders' uitkraamt over islamieten, zij meer geld gaan betalen voor hun zorgverzekering? Dat ze gekort worden op huur en zorgtoeslag, dat zij uitgeknepen en gemangeld worden. Niet door de Islamieten maar door de zakkenvullers en banken die hun zuurverdiende centen inpikken. Daar helpt de grote blonde leider bij en voelt zich als een god die onaantastbaar is. Hij heeft het gedogen tot een kunst verheven. Al wat hij zijn kiezers beloofd heeft komt niet uit maar daar tegenover gedoogd hij alles wat het kabinet door de kamer jast.
De heer Cohen werd een bedrijfspoedel genoemd en belachelijk gemaakt. Mijn oma had een prachtig spreekwoord: Je wordt altijd door een strontkar overreden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten